Pölökkypaarin petankki-
kilipailuissa tiukka kisa

Iloista menoa Saijalla: Petankkikilipailu ja koira-
kisat keräsivät katsojia.

Pölökkypaarin maailimojen välisessä petankkilipailussa oli osallistujia ennätysmäärä: neljätoista kolmihenkistä joukkuetta, neljäkymmen- täkaksi osallistujaa ja sen lisäksi yleisöä.

Mukana oli paljon Saijan ja ympäristön loma-asukkaita ja entisiä kyläläisiä ja nykyisiä asukkaita kylältä ja naapuri- kylistä.

Yleisön joukossa oli monia, jotka olivat tulleet tapaamaan tuttuja ja entisiä kavereita, rupattelemaan ja peliä syrjä- silmällä seurailemaan.

Tenolta kalastusmatkalta Saijalle poikenneet kaksi mikkeliläistä pentankin pelaajaa vahvistettuna yhdellä saija- laisella veivät tällä kertaa voiton tiukassa, mutta leikkimielisessä maailimojen välisessä ottelussa.

A-lohkossa olivat Saijan loma-asukkaitten muodostama Vetelin Kuivat, sallainen Team Tisulit, Pölökkypaarin Turha Yritys ja lohkon voittaja Team Mikkeli. B-lohkossa olivat entisten saijalaisten muodos- tama Uhkarohkeat, Turpheiset Naruskan loma-asukkaista, lohkon voittaja Saijan vaaran- perän loma-asukkaat, Takavaaran heittäjät ja samoin takavaaralainen Esu. C-lohkossa olivat lohkon voittaja saijalaiset Saijan Vauhti, Rantojen Miehet Tenniön kahta puolta ja Saijan nuorisojoukkue Lossinrannan Istujat. D-lohkossa olivat lohkon voittaja Saijalta Lahtelan porukan Hampit, kirkonkylän poikien Gremlins ja entisten saijalaisten Sev'vietävät. Semifinaalin voittivat Team Mikkeli ja Saijan Vauhti ja finaalin Team Mikkeli. Tuomarina kilipailuissa toimi Oskari Yrjänheikki.

Leikkimielisessä lasten pehmolelukoirakisassa oli paljon osallistujia. Tuomarina toimi Kari Kilpimaa.

Pölökkypaarin maailimojen väliset petankkikisat herättävät vuosi vuodelta enemmän osallistujien ja yleisön huomiota.

Lasten pehmolelukilpailussa tuomari Kari Kilpimaa osasi kysellä juuri oikeat kysymykset. Voittajaksi selvisivät Sofia Eteläaho ja Ihaa-aasi.
Mätsoussa, eli Match Showssa oli jokaisessa luokassa kilpailijoita, ja tuomari Kari Kilpimaa teki

kiperiä kysymyksiä. Pentuluokan voitti Miina, omistaja on Mirva Saari- niemi, alle 40- senttisten aikuisten sarjan voitti Ruu, omistaja Eija Nissinen. Yli 40-senttisten aikuisten sarjan voitti Majuri, jota esitteli omistajansa Raisa Korpelan tytär Inka

Aatsinki. Veteraaniluokan voittaja oli Roona, iältään jo kunnioitettavat 15 vuotta, ja sitä esitteli Riikka Poikela, koiran omistajan Sirkka Törmäsen tytär. Illan kilpailujen kisamaskotiksi nimettiin Eija Nissisen saijanseisoja Ruu.


Juttu on julkaistu Koti-Lapissa 1.8.2013

Tapahtumat-sivulle